arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Dropshipuitbesteding

Lees meer over onze missie en visie

Meer over Dropshipuitbesteding

Lees meer over onze missie en visie

3+ 
Jaar ervaring
250+

Tevreden klanten

4%
Conversie ratio

€952.063+

Omzet gegenereerd

Onze Missie

Genieten van ultieme resultaten! Dat is wat wij voor jou willen realiseren. Telkens jouw Shopify openen en geen nieuwe sales zien is frustrerend, wij kennen dit gevoel! 


Samen gaan we kijken naar hoe wij jou het beste van dienst kunnen zijn, zodat ook jij kan genieten van die heerlijke 'ka-ching' melding op je mobiel.


Bij DropshipUitbesteding stoppen wij pas als jij tevreden bent en als wij zeker weten dat onze dienst jou daadwerkelijk resultaten gaat opleveren!


Over Ons 

Hoi, ik ben Nicky Verhoeven, de oprichter van DropshipUitbestedingen.

Wellicht heb je mij voorbij horen komen op de podcast van Joshua Kaats, maar ik vertel nog graag wat over mijn achtergrond en waarom ik doe wat ik doe.

Zo'n 3 jaar geleden begon ik met mijn dropship-reis. Na een hoop uitdagingen verslagen te hebben kreeg ik na een jaar het spelletje goed onder de knie en heb ik mijn baan opgezegd. Mijn webshops begonnen steeds meer te groeien en geld op te leveren.

Met groei komt echter ook tijdsgebrek en werd het tijd om specifieke taken uit te besteden. Het liefst taken waar ik zelf niet zo goed in ben of voor mij geen prioriteit heeft. Zo ben ik bijvoorbeeld dyslectisch en is schrijven niet mijn beste kant. Ik focus mij liever op dingen waar ik goed in ben en die geld opleveren, in plaats van de voor mij ''negatieve'' aspecten in mijn business.  Alles waar je op focust, groeit, positief, maar ook negatief.

Inmiddels heb ik naast diverse 6-figure webshops óók een zeer goedlopend bedrijf waarbij ik advertenties run voor andere dropshippers, om zo hen webshop naar een hoger niveau te tillen. Vanuit mijn klanten zag ik een grote behoefte naar professionele hulp voor bijvoorbeeld het schrijven van productomschrijvingen en video-advertenties. 

Door mijn ervaring weet ik als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om een goed team om je heen te bouwen en taken uit handen te geven. Gelukkig heb ik inmiddels een netwerk om mij heen gecreëerd met professionals die jou graag te hulp schieten.

Ik help jou graag om ook jouw webshop naar die 6-figures te krijgen! Start met focussen op de groeiende aspecten van jouw business en geef moeilijke/tijdrovende taken uit handen aan één van onze professionals!

Mijn doel is om zoveel mogelijk dropshippers te helpen hun dromen te bereiken en die cijfers op de bankrekening te zien.


- Nicky Verhoeven

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.